Política de privacitat

Aquesta Política de privadesa descriu com i quan recopilo, utilitzo i comparteixo informació quan adquireix un article, em contacto, o si utilitzo els meus serveis mitjançant Etsy.com o els seus llocs i serveis relacionats. Aquesta Política de privadesa no s’aplica a les pràctiques de tercers que no posseeixo ni controlo, inclosos Etsy o qualsevol servei de tercers al qual accedeixi mitjançant Etsy. Podeu fer referència a la Política de privadesa d’Etsy per obtenir més informació sobre les seves pràctiques de privadesa.

Informació que recopilo

Per complir la vostra comanda, heu de proporcionar-vos certa informació (que heu autoritzat a Etsy a proporcionar-me), com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic, adreça postal, informació de pagament i els detalls del producte que vau encarregar. També podeu optar per proporcionar-me informació personal addicional (per exemple, per a una comanda personalitzada de joies, per exemple), si us poseu en contacte amb mi.

Per què necessito la vostra informació i com la faig servir?

Confio en diverses bases legals per recopilar, utilitzar i compartir la informació, inclosos: - com necessiteu per proporcionar els meus serveis, com ara quan faig servir la vostra informació per complir la vostra comanda, per resoldre disputes o per proporcionar atenció al client; - quan hàgiu proporcionat el vostre consentiment afirmatiu, que podreu revocar en qualsevol moment, com ara inscriure’m a la meva llista de correu; - si és necessari complir amb una obligació legal o una ordre judicial o en relació amb una reclamació judicial, com ara conservar informació sobre les vostres compres, si ho requereix la legislació tributària; i - que sigui necessari per a la finalitat dels meus legítims interessos, si aquests drets o interessos no es descuiden dels seus drets, com ara 1) la prestació i la millora dels meus serveis. Utilitzo la vostra informació per proporcionar els serveis que vau sol·licitar i en el meu interès legítim per millorar els meus serveis; i 2) Compliment de la Política de vendes i els Termes d’ús d’Etsy. Utilitzo la informació que sigui necessària per complir amb les meves obligacions en virtut de la Política de venedors d’Etsy i els termes d’ús.

Compartir i divulgar informació

La informació sobre els meus clients és important per al meu negoci. Comparteixo la vostra informació personal per motius molt limitats i en circumstàncies limitades, de la següent manera: - Etsy. Comparteixo informació amb Etsy segons sigui necessari per proporcionar-vos els meus serveis i complir amb les meves obligacions tant en la política de venedors d’Etsy com en els termes d’ús d’Etsy. - Proveïdors de servei. Em compromet a determinats tercers de confiança per realitzar funcions i proporcionar serveis a la meva botiga, com ara empreses de lliurament. Compartiré la vostra informació personal amb aquests tercers, però només en la mesura necessària per realitzar aquests serveis. - Transferències comercials. Si venc o fusiono el meu negoci, puc divulgar la vostra informació com a part d'aquesta transacció, només en la mesura que permeti la llei. - Compliment de les lleis. Puc recopilar, utilitzar, retenir i compartir la informació si puc creure de bona fe que és raonablement necessari: (a) respondre a processos legals o a peticions del govern; (b) fer complir els meus acords, termes i polítiques; (c) prevenir, investigar i abordar els fraus i altres problemes il·legals d'activitat, de seguretat o tècnics; o (d) protegir els drets, la propietat i la seguretat dels meus clients o d'altres persones.

Retenció de dades

Conserveu la vostra informació personal només durant el temps que sigui necessari per proporcionar-vos els meus serveis i tal com es descriu a la meva Política de privadesa. Tanmateix, també podria estar obligat a conservar aquesta informació per complir amb les meves obligacions legals i reglamentàries, resoldre disputes i fer complir els meus acords. Generalment guardo les vostres dades durant el període següent: 4 anys.

Els vostres drets

Si resideix en determinats territoris, inclosa la UE, teniu diversos drets sobre la vostra informació personal. Tot i que alguns d’aquests drets s’apliquen generalment, alguns drets només s’apliquen en determinats casos limitats. A continuació descric aquests drets: - Accés. És possible que tingueu el dret d’accedir i rebre una còpia de la informació personal que tinc sobre vosaltres contactant amb mi mitjançant la informació de contacte següent. - Canviar, restringir, eliminar. També podeu tenir drets per canviar, restringir el meu ús o suprimir la vostra informació personal. Circumstàncies excepcionals inexistents (com ara on se m’obliga a emmagatzemar dades per motius legals) generalment suprimiré la vostra informació personal a petició. - Objecte. Podeu oposar-vos a (i) el meu tractament d’alguna de les vostres dades en funció dels meus legítims interessos i (ii) rebre missatges de màrqueting de mi després de proporcionar el vostre consentiment exprés per rebre-les. En aquests casos, suprimiré la informació personal tret que tingui motius convincents i legítims per continuar utilitzant aquesta informació o si es necessita per motius legals. - Queixa Si resideix a la UE i voleu plantejar-vos la preocupació pel meu ús de la vostra informació (i sense perjudici de qualsevol altre dret que pugueu tenir), teniu dret a fer-ho amb la vostra autoritat local de protecció de dades.

Com contactar amb mi

A efectes de la llei de protecció de dades de la UE, jo, Carme Revelles i Clotet, sóc la responsable de dades de les vostres dades personals. Si teniu dubtes o dubtes, podeu contactar amb mi a hola@carmerevellesjoies.com. També podeu enviar-me per correu electrònic a: Carme Revelles i Clotet, Av- Vila Seca, 4 08695 Bagà, Barcelona