FAQS

Si tens qualsevol dubte, estaré encantada d'ajudar-te però aquí tens les 4 preguntes que més em fan per si et serveix:

ENVIAMENT

Envio totes les meves joies amb número de seguiment i una assegurança.

Els enviaments a Espanya es fan amb MRW. Arriben a destí d'un dia per l'altre i és important tenir el vostre telèfon pel servei de missatgeria.

Els enviaments Internacionals es fan amb DHL

Europa: 2 - 5 dies laborables

Estats Units: 2 – 5 dies laborables

Sempre faig els possibles per tal de complir aquests temps d'entrega, però no els puc garantir ja que no depèn només de mi.

PROCESSAMENT DE LA COMANDA

El temps que necessito per preparar cada un dels enviaments varia. La majoria de les vendes són enviades entre un i dos dies després de la compra.

Per peces fetes per encàrrec el temps estimat és de 7 a 15 dies.

ADUANES I IMPOSTOS

El comprador es fa responsable de les Aduanes i impostos que se li poden demanar. No em faig responsable dels impostos que poden imposar les aduanes.

CANVIS I DEVOLUCIONS

M'agrada que estiguis content amb la joia que has comprat per tant ofereixo canvis en la majoria de les meves peces. Em pots contactar 24 hores despés d'haver rebut la peça per tal de concretar el canvi.

Les peces han d'estar en les mateixes condicions que s'han rebut i s'han de retornar per correu certificat (amb numero de seguiment) o missatgeria amb el mateix embalatge. Els gastos d'enviament de la devolució corren a càrrec del client.

No accepto Canvis ni Devolucions de peçes modificades i/o fetes per encàrrec.

SI ENVIES UNA JOIA PER REGAL...

Totes les meves joies van preparades amb una caixeta, a punt per ser regalales i amb un punt dolç i a més a més, si vols hi puc afegir una noteta ;)

CANVIS DE MIDA D’ANELLS:

Puc posar a mida la majoria de les meves peces gratuïtament, per tant si vols un anell an una talla diferent, escriu-me i treballarem junts per fer que et vagi bé.

Pots veure quina talla necessites aquí: